Upravljaj svojim putovanjem - PATRICK JANELLE

Nova BOSS kampanja kreirana je imajući u vidu svetske putinike. Figura Patrika Džanela dodatno je istaknuta u odelu na dvostruko kopčanje od bogate mešane vune u kombinaciji sa kašmirom.

Sa profesijama koje uključuju Instagram, event planning i pisanje, Patrik je neko na koga se ugledamo zbog njegovih životnih stavova, ali i izgrađenog stila, što je i pokazao ovde ulivši deo svog ličnog dodira BOSS odelima i učinivši ih svojim.

Njegov jedinstveni, kreativni pristup životu i poslu je ono što ga razlikuje od ostalih i ono što ga odvelo putem kojim danas ide. “Verujem da su ljudi kao pojedinci veoma moćni, i da svako od nas može biti uspešan. Moramo verovati u sebe i vredno raditi da postignemo to što želimo, ali i da istrajemo u tome”.

Čini se da sa uspehom dolaze i putovanja, kao i obrnuto. A to naš preduzenik Patrik Džanel odlično zna. Ali, imajmo u vidu da je Patrik uvek imao taj poriv u sebi da samo ustane i krene. “Oduvek sam voleo avanture, još otkad sam bio dete - čak iako je to značilo da se vozim biciklom po gradu i otkrivam neke nove, dotad nepoznate delove”, kaže on, komentarišući crtu karaktera koja će obeležiti njegov život put.

“Putovanje je oduvek bilo moj posao. Godinama sam putovao, po Španiji sa rancem na leđima, vozeći Vespu kroz SAD, živeći u Evropi gde sam radio kao freelance dizajner. Putovanja su za mene uvek bila prioritet.” I isplatilo se. Patrik je suosnivač dveju kompanija, pisac popularnog bloga, i osvojio je nagradu za Modnog instagramera godine, koju dodeljuje prestižni Savet američkih modnih dizajnera. A Patriku je upravo njegov avanturistički duh o kome smo govorili pomogao da oformi svoj životni put.