CANALI servis šivenja odela po meri

Usluga poznata kao “Su Misura” ili šivenje po meri je jedinstveno iskustvo koje Canali pruža svojim izabranim klijentima.

Majstore krojače možete sresti samo na odabranim Canali prodajnim mestima, a susreti sa njima nisu puko popunjavanje stavki u upitniku već slobodna razmena mišljenja koja ima za cilj da odredi ono što je zaista jedinstveno u ukusu i potrebama svakog klijenta ponaosob.

U saradnji sa svojim majstorem krojačem svaki klijent određuje osnovni stil i kroj koji najbolje pristaju njegovom stasu i ukusu. Potom majstor uzima mere i određuje one detalje koje je potrebno izmeniti u osnovnom kroju kako bi obezbedio da se odelo koje se šije po meri izvede tako da bude u skladu sa načinom na koji se klijent kreće, njegovim stavom i ličnim stilom.

Krojenje po meri, “Su Misura”,omogućava svakom klijentu da potpuno personalizuje svoju odeću. Onog trenutka kada su kroj i materijal odabrani, počinje razmatranje pregršt drugih detalja, od dugmadi, čija je ponuda ogromna, do gajki za kaiševe na pantalonama ili mogućnosti dodavanja džepova. Zbog toga su sva odela «Su misura» jedinstvena, a potvrda toga je što svako pred klijenta dolazi sa etiketom na kojoj je izvezeno njegovo ime.

Svima koji su zainteresovani za premijum kvalitet, renomirani status i italijansku tradiciju čuvenu širom sveta, dostupan je servis Made to Measure, što znači da kupci mogu da naruče specijalno krojena i šivena odela i košulje po meri uz bogat izbor najkvalitetnijih materijala.

Sledeći CANALI Made to Measure servis održaće se u septembru u MOVEM Fashion Multibrand Store-u u Sava centru. Više informacija uskoro…