POZIVNICA ZA VENČANJE JE STIGLA – ŠTA OBUĆI?

Pozivnica je tu, već ste obeležili datum u kalendaru, možda znate i tačno šta ćete pokloniti mladencima – ali, ne možete da se odlučite šta tačno da obučete. Oblačenje za letnja venčanja bi trebalo da bude u znaku jednostavne elegancije i odabira laganih tkanina koje ‘dišu’, kako vam velike vrućine ne bi pokvarile ugođaj.
Kod dama, haljine od svile, šifona ili tankog pamuka su odličan izbor i lako se mogu ukombinovati sa zanimljivom parom sandala i interesantnim nakitom. Oblačenje u tankim slojevima je još važnije za muškarce, a naš savet je da se opredelite za svetle boje košulja i majica, ali i za komotno odelo, koje će vam odlično poslužiti u večernjim satima.

Dok Vi razmišljate kako pronaći mesto u hladu ukoliko se prijem održava negde na otvorenom, predlažemo Vam nekoliko odevnih kombinacija iz naših kolekcija u kojima ćete kao gost sigurno zablistati na venčanju:

ZA IZGLED BEZ GREŠKE:
Ukoliko godinama nosite na venčanja isto odelo, možda je došao trenutak za nešto novo! Uz savršeno skrojeno odelo, belu košulju i crnu kravatu koja se slaže sa kožnim cipelama, imaćete dobitnu kombinaciju za svaki vid proslave. Ne samo da će Vas ovakav izgled učiniti čovekom od stila, nego ćete i uvek moći da mu se vraćate, pošto ne izlazi iz mode.

RAZBIJANJE TRADICIJE

Godinama je uz kupovinu dobrog odela išla i potraga za odgovarajućim cipelama, ali vremena se menjaju! Leto je savršena prilika da date sebi oduška i ukombinujete svoje odelo sa pamučnom majicom i udobnim patikama, a upravo zbog takve kombinacije ćete i biti primećeni. Sportska elegancija je ove sezone dobila potpuno novi smisao!

BEZVREMENA KLASIKA

Sa crnom haljinom ne možete pogrešiti, a ako istu uklopite sa fantastičnim parom cipela ili sandala, i na do dodate malu torbe, interesantan kaiš ili zanimljiv nakit, lako ćete postići savršen izgled bez mnogo truda. Sve što Vam treba je da izaberete pravu haljinu za sebe i poigrate se aksesoarom, a komplimenti će se sigurno nizati.

ELEGANCIJA SA LAKOĆOM

Postoji način da u isto vreme budete jednostavno obučeni, ali i upečatljivi! Ove sezone su zastupljeni precizni i savremeni krojevi, tako da ćete se lako opredeliti za model haljine koji Vam savršeno stoji i u kojem ćete zablistajti na slavlju. Tamnoplava boja haljine će biti savršena opcija i za dnevnu i za večernju proslavu, a potpuno će odgovarati i svakom ambijentu u kome budete.