U FOKUSU: BOSS kolekcija jesen/zima 2017

Za sezonu jesen/zima 2017, BOSS predstavlja novu digitalnu kampanju pod nazivom "Upravljaj svojim putovanjem". U seriji kratkih video zapisa, tri protagonista razgovaraju o njihovim putovanjima: vozač motora Mercedes-AMG Petronas Levis Hamilton, holivudski glumac James Marsden i preduzetnik i digitalni influenser Patrick Janelle.


Svaki uspešan u svojoj profesiji, ova tri talenta otkrivaju svoja lična putovanja, fizička i mentalna. To su globalni putnici u svakom smislu, opremljeni od BOSS-a da bi postigli svoje ciljeve.

Američki glumac James Marsden proslavio se ulogama u holivudskim filmovima kao što su X-Men, Superman Returns, Hairspray i hit TV serija Westworld.

"Uvek postoje novi kreativni izazovi, uvek postoji način da budete bolji, uvek prilika da nešto novo naučite o sebi." Ova stalna vožnja ga je dovela tamo gde je danas i ona ga je podstakla da se preseli iz svog rodnog grada Stillwater u Oklahoma, u Los Angeles da nastavi glumu. "Mislio sam da je najgore što može da se desi da ne dobijem uloge i da se vratim. Ali, iskreno, u mom umu to nije bila opcija. Verovao sam da ću svojom voljom ostvariti te ciljeve."