VAŠE SU MISURA ODELO

Unikatna odela, krojena po meri
Savršen spoj elegancije i komfora
SLEDEĆI CANALI MTM SERVIS
4/5/6. MART 2024.
MOVEM Multibrand Store
Mercator centar Beograd

Krojenje po meri je usluga koja vam omogućava da učestvujete u procesu kreiranja odela – odabiru kroja, materijala, tipa kragne, džepova.. i svih ostalih finih detalja shodno vašim potrebama i željama. Samim tim, svako odelo skrojeno ovim putem postaje unikatno. Osim odela, istim ovim procesom možete kreirati i košulju, sako, pulover ili kaput. Kako izgleda jedan termin Krojenja po meri?

ISKUSTVO STARIH MAJSTORA

Termin počinje temeljnom konsultacijom sa jednim od profesionalnih krojača iz kompanije Canali koji samo dva puta godišnje dolaze u Beograd da bi omogućili ovu ekskluzivnu uslugu našim klijentima. Svaka konsultacija sa krojačima je slobodna i nesputana i podjednako jedinstvena koliko i ukus i potrebe svakog od naših klijenata.

sivenje

SPECIJALNO KROJENA ODELA

Profesionalni krojači će Vam pomoći da odaberete osnovni stil odela, košulje ili kaputa u skladu s onim što odgovara Vašoj telesnoj građi i odevnom ukusu. Potom Vam krojač uzima precizne mere kako bi osigurao kreiranje ‘Su Misura’ odela koje savršeno odgovara Vašim pokretima, držanju i stilu.

odelo

MATERIJALI VRHUNSKOG KVALITETA

Canali pruža izbor od preko 500 materijala uključujući ekskluzivne sezonske kolekcije. Za jesen/zimu preporučujemo vodootporne vunene materijale, kao i kašmir i mešavine angore, kamilje dlake i mohera. U prolećnoj kolekciji su zastupljeni čista vuna, lan i mešavine svile i Super 200S - tkanine najfinijeg kvaliteta.

odelo

PAŽNJA POSVEĆENA DETALJIMA

Krojenje po meri omogućava da u potpunosti personalizujete svoje odelo. Nakon što odaberete kroj i materijal možete da prilagodite i ostale elemente svom stilu, kao što su vrsta dugmadi, petlji za kaiš ili postavljanje dodatnih džepova. Odelo se nakon toga šije u Italiji i isporučuje se klijentu za okvirno četiri nedelje. Svako Si Misura odelo je jedinstveno i kao takvo, dolazi uz specijalno izvezenu etiketu sa Vašim imenom.

kragne

ZAKAŽITE VAŠ TERMIN KOD CANALI KROJAČA

Popunite kratku formu sa ove stranice i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem roku
sa predlogom slobodnog termina kod Canali krojača.