ZAKAŽITE VAŠU PRIVATNU KUPOVINU

POGLEDAJTE SVE PREDNOSTI KOJE PRIVATNA KUPOVINA PRUŽA I ZAKAŽITE SVOJ LIČNI TERMIN

DOŽIVITE NEPONOVLJIVO ISKUSTVO
PRIVATNE KUPOVINE

Odvojićemo vreme i prostor isključivo za Vas i pružiti Vam potpunu privatnost i priliku da neometano kupujete, u terminu koji Vama najviše odgovara.

U zavisnosti od Vaših želja, privatna kupovina se može obaviti tokom standardnog radnog vremena, ili nakon zatvaranja prodavnice.

Ukoliko izaberete da se privatna kupovina realizuje posle radnog vremena, naša radnja će biti zatvorena i dostupna samo za Vas.

Jednostavno rezervišite svoj termin i imaćete priliku da neometano i uz potpunu diskreciju prođete kroz naš celokupan asortiman, radeći 1-na-1 sa našim stilistima i najiskusnijim osobljem.

KAKO PRIVATNA KUPOVINA FUNKCIONIŠE

Prijava

1) PRIJAVA

Pošaljite nam svoje podatke, recite nam više o tipovima usluga koje Vam najviše odgovaraju i izaberite željenu radnju za obavljanje kupovine.

Odabir termina

2) ODABIR TERMINA

Nakon što pošaljete zahtev, naše osoblje će Vas pozvati u najkraćem mogućem roku (najčešće u prvih 24 sata) kako bismo omogućili da rezervišete željeni termin.

Kreiranje plana

3) KREIRANJE PLANA

Prilikom dolaska u našu radnju, dočekaćemo Vas sa pićem dobrodošlice i razgovarati o Vašim potrebama kako bismo napravili efikasan plan za realizaciju.

Realizacija

4) REALIZACIJA

Na osnovu plana, krenućemo u realizaciju kupovine. Predložićemo kombinacije u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima i prilagodićemo ih Vašem stilu i ukusu.

Krojačke usluge

5) KROJAČKE USLUGE

Ukoliko je potrebno, možete tražiti da određene artikle odnesemo kod našeg iskusnog krojača radi modifikacija. Naše osoblje će tokom procesa kupovine uzeti potrebne mere za sve eventualne korekcije.

Preuzimanje

6) PREUZIMANJE

Ukoliko se odlučite za naše krojačke usluge, artikle ćemo Vam poslati u najkraćem mogućem roku, ili ih možete preuzeti kod nas u radnji.

UŽIVAJTE U PREDNOSTIMA PRIVATNE KUPOVINE

PRIVATNOST

Rezervisanjem termina za privatnu kupovinu, imate jedinstvenu priliku da prođete kroz naš asortiman neometano, uz potpunu diskreciju. Privatnu kupovinu možete obaviti posle našeg zvaničnog radnog vremena, što znači da će cela radnja biti samo Vama na raspolaganju.

Privatnost
Saveti modnog stiliste

SAVETI MODNOG STILISTE

Zakažite svoj termin sa našim profesionalnim stilistom, koji će Vam dati modne savete i pomoći Vam da napravite pravi izbor. Pronađite idealnu kombinaciju, u skladu sa aktuelnim svetskim trendovima i savršeno prilagođenu Vašem stilu i ukusu.

 

Naš stilista, Ašok Murty, postavio je standarde posla u ovoj oblasti i smatramo ga jednim od naših najznačajnijih konsultanata – on će Vam svojim predlozima pomoći da pažljivo kreirate izgled za svaku priliku.

POSEBNE POGODNOSTI

Pored besplatnih krojačkih usluga i besplatne dostave artikala na Vašu adresu, takođe odobravamo i popust na ostvarenu kupovinu od 5 do 10% u zavisnosti od ukupnog iznosa kupovine.

Posebne pogodnosti

RADNJE U KOJIMA MOŽETE OBAVITI PRIVATNU KUPOVINU

Možete se opredeliti za BOSS radnju, isključivo rezervisanu za artikle iz BOSS kolekcije, ili MOVEM Fashion Multibrand radnju, u kojoj su vam dostupne kolekcije svih naših ekskluzivnih brendova.

Slika Movem radnje sa izlozenim proizvodima
boss logo

STORE


RADNO VREME

radni dani 10:00 - 21:00 h

subota 10:00 - 18:00 h

nedelja 11:30 - 15:30 h

Zmaj Jovina 18, Beograd

Slika Movem logoa na ulazu u Movem radnju
movem logo

MULTIBRAND STORE


RADNO VREME

radni dani 09:00 - 22:00 h

subota 09:00 - 22:00 h

nedelja 09:00 - 22:00 h

Bulevar umetnosti 4, TC Merkator Novi Beograd

ZAKAŽITE PRIVATNU KUPOVINU

Jednostavno popunite kratku formu sa ove stranice, ostavite svoje podatke i mi ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.