NOVA MODNA PRAVILA U BIZNIS SVETU

Od vašeg prvog razgovora za posao, pa tokom radnih dana, nedelja i godina i sve do momenta dok vi nekog ne intervjuišete za posao jedna stavka govori jače od vas dok ne otvorite usta i progovorite, a to je stil! Čime god da se bavite ovo je stavka koju ne ignorišu ni žene ni muškarci jer već je dobro poznato je stajling način komunikacije, iako neverbalne, vrlo snažne komunikacije.
Možete se opredeliti da komunicirate putem aksesoara koji su kolorističko ili po formi naglašeni u odnosu na ostatak stajlinga koji je jednostavnih linija, ili da šaljete snažnu poruku dobro ukrojenim odelom. Možda da ipak pokažete svoju kreativnu stranu dekonstuisanim modelom košulje-haljine sa nezaobilaznim visokim potpeticama, ili se pak odlučiti za minimalističke modele koje predlažu vodeći modni trendovi.

Sami birate kako će vam početi radni dan, zato predlažemo da na vreme opremite svoj garderober pravim komadima i da ujutru nemate dilemu, već da se igrate kombinujući stilove i spremni zakoračite u nove poslovne i modne pobede!

Ceo tekst na linku: 42magazin.rs