16 Sep 2022

Otvoren je prvi oficijelni HUGO BOSS outlet u Srbiji

Prva oficijelna HUGO BOSS outlet radnja u Srbiji otvorila je svoja vrata kupcima BIG Fashion Outlet centra u Inđiji i time dopunila premium ponudu ove atraktivne šoping destinacije. Ono što će obradovati sve ljubitelje mode jeste činjenica da se u prodajnom prostoru od 300m2 u ponudi nalaze i muške i ženske outlet kolekcije oba brenda istoimene kompanije – BOSS i HUGO. Osim outlet kolekcija, manji deo ponude će činiti i aktuelne kolekcije brendova po posebnim cenama.

Novootvoreni outlet ima najnoviji koncept enterijera koji spaja bogatu istoriju i tradiciju oba brenda sa novim vizuelnim identitetom i modernim pravcem kojim se ova kompanija kreće. Ova godina obeležila je početak nove ere za HUGO BOSS. Rebrending kampanja, koja je postigla neverovatan uspeh početkom godine i izazvala veliku pažnju javnosti širom sveta, nastavlja se u istom duhu – inspirisanju i osnaživanju ljudi.

HUGO BOSS outlet je deo lanca franšiznih radnji u vlasništvu MOVEM & Co., jedne od vodećih kompanija u premium segmentu modne garderobe u Srbiji.