23 Apr 2023

MADE TO ORDER

Italijanski brend Canali poznat je širom sveta po luksuznoj muškoj modi preko 85 godina. Pored svog zanatskog i stilskog iskustva i Made to Measure usluge koju nudi 2 puta godišnje, Canali svojim klijentima omogućava i uslugu MtO - Made to Order.

Canali MTO

ŠTA JE CANALI MTO?

MTO je usluga osmišljena tako da pruža mogućnost naručivanja odevnog predmeta od materijala koje Vi birate, po Vašem ukusu, a u okviru modela i linija koje Canali proizvodi. Na ovaj način možete poručiti odela, sakoe, pantalone i kapute, a na raspolaganju Vam je tokom cele godine.

Canali MTO

KAKO IZGLEDA PROCES NARUČIVANJA?

Ukoliko Vas ova usluga zainteresuje, potrebno je da nas kontaktirate ili posetite u Movem Fashion radnji u Mercator centru, gde Vam je na raspolaganju naš tim da zajedno sa Vama prođe sve korake ovog procesa.

Canali MTO

Za početak, u zavisnosti od Vaših želja, zajedno ćemo odrediti koji Canali model odela, sakoa, pantalona ili kaputa najviše odgovara Vašoj figuri i u kojem se osećate najprijatnije. Zatim prelazite na biranje materijala. Naš tim pokazaće Vam širok spektar materijala za predstojeću sezonu i u kojim su sve dezenima dostupni. Vi ste taj koji se opredeljuje za određeni materijal, uz stručnu asistenciju našeg tima.

 

MATERIJALI

Same materijale koji su Vam na raspolaganju, od Canalija dobijamo dva puta godišnje za potrebe usluge MTO i prilagođeni su toj sezoni. Za jesen/zimu preporučujemo vunene materijale,posebne obrade koji “odbijaju” vodu, kao i kašmir i mešavine angore, kamilje dlake i mohera. U prolećnoj kolekciji su zastupljeni čista vuna, lan,pamuk i  svila, ali i kombinacije tih materijala.

Canali MTO

CANALI MODELI

SAKOI

Canali MTO

Kada su u pitanju sakoi na raspolaganju Vam stoje sledeći Canali modeli:

  • Drop 6
  • Drop 8
  • Drop 4C

Drop 6 predstavlja regular fit model, za one koji pre biraju klasiku i šire modele u kojima se osećaju komfornije.

Drop 8 je slim fit model za one koji se pak opredeljuju za strukiranu odeću koja bresprekorno prati linuju njihovog tela.

Drop 4C je model koji je širi u obimu struka, a nešto kraći u dužini sakoa i rukavima u odnosu na druge modele. Canali brend je jedan od retkih koji na raspolaganju ima ovaj tip modela.

ODELA

Kada je reč o odelima, čak iako birate u okviru postojećih Canali modela i linija, prednost MTO usluge je što možete kombinovati različite veličine sakoa i pantalona. Birate potpuno prema Vašem ukusu i Vašoj građi.

PANTALONE

Očekuju Vas i razne linije Canali pantalona. Bilo da želite klasične ili strukirane, dublje ili pliće, elegantne ili sportske modele, od najfinije vune do kombinacije pamuka i elastina, a na raspolaganju Vam je raspon veličina od 44 do 64.

KAPUTI

Isto važi i za Canali modele kaputa. Možete birati između dužih ili kraćih u zavisnosti od toga koji više odgovara Vašem stilu oblačenja. Veličine kaputa kreću se od 44 do 62.

Canali MTO

ROK ISPORUKE

Jednom kada odredimo model i materijal, šalje se upit i sve neophodne infomacije profesionalnim Canali krojačima u Italiji. Za maksimum 7 nedelja Vaš odevni artikal stići će u našu Movem Fashion radnju, a o tome ćete biti odmah obavešteni od strane našeg tima.

Kad je reč o transportu, ne morate da brinete. Da bi se obezbedio kvalitet isporuke, odevni predmeti se pažljivo pakuju u posebne kutije tako da se ne oštete. I nama, kao I Canali stručnjacima, imperativ je da odevni predmeti dođu do svog kupca u originalnom stanju.