lista želja

kupovina u radnji

Šta je Lista želja i kako funkcioniše?

  • Lista želja je mesto na kojem prikupljate artikle koji vam se dopadaju, ali još niste sigurni da li želite da ih kupite
  • Klikom na zvezdicu pored artikla koji vam se dopada, artikal se automatski dodaje na vašu listu želja
  • Dodavanje artikla u listu želja nije isto što i rezervacija artikla
  • Listu želja možete podeliti sa Vašim prijateljima ili dragom osobom putem mejla ili društvenih mreža
  • Lista želja ostaje upamćena ukoliko prihvatite opciju “cookies” koja se pojavi pri Vašem prvom dolasku na naš sajt. ”Cookies” tehnologija služi da prikupi informacije i sačuva Vaše onlajn preference.

Česta pitanja

Gde se nalaze prodavnice Movem Fashion i koje je njihovo radno vreme?
Lokaciju prodavnica, njihov kontakt i radno vreme možete pogledati ovde.

Da li vršite online prodaju i isporuku robe?
Ne, na žalost ne vršimo online prodaju i isporuku robe za sad, ali radimo na tome da sajt unapredimo u e-prodavnicu. Ukoliko ste ostavili Vaš email kontakt, obavestićemo Vas kad online prodaja bude dostupna.

Kako mogu uputiti sugestiju ili primedbu na rad i uslugu u Movem Fashion kompaniji?
Sve primedbe, kao i sugestije u vezi sa ponudom i uslugom u Movem & Co. možete poslati putem mejla na cservice@movem.co.rs ili putem telefona 011/4147013 radnima danima od 10 do 16h.


Izjava o odricanju od odgovornosti

Nastojimo da uvek budemo što precizniji u prikazu i opisu proizvoda, njihovih karakteristika i cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez greške. Slike ne moraju biti 100% identične proizvodima. Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude, ali ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Ukoliko primetite greške, molimo Vas da nam se javite.